Werkgroep Communicatie

De Werkgroep Communicatie (communicatie@torenfonds.nl) draagt zorg voor de publiciteit van het Torenfonds in de Zutphense samenleving. Deelnemers aan de werkgroep zijn:

  • Henk op den Dries (henkopdendries@torenfonds.nl)
     

    Voorheen was ik docent kunstvakken. Toen en nu nog ben ik betrokken bij allerlei projecten op Beeldend gebied en bij Muziektheater. Momenteel ben ik bestuurslid bij Projectkoor VoQ Zutphen. Het culturele klimaat draag ik een warm hart toe en ik wil graag mijn grafisch 'vormgevings' steentje bijdragen aan het welzijn in Zutphen en Warnsveld. Het uitgangspunt van het Torenfonds spreekt mij zeer aan. Vanaf het begin ben ik bij deze stichting betrokken. Ik vind het prachtig om mee te werken aan het mogelijk maken van nieuwe projecten die de Zutphense samenleving een beetje mooier maken.

  • Marco Meurink (marcomeurink@torenfonds.nl)
     

    Ik ben een ervaren marketeer die actief is binnen het onderwijs en de uitgeefwereld en ik ondersteun graag lokale organisaties die actief zijn rond duurzaamheid, innovatie en educatie. Ik was lid van de initiatiefgroep van het Torenfonds en ben nu lid van de Werkgroep Communicatie. Ik vind het Torenfonds belangrijk omdat we er zo zelf aan kunnen bijdragen dat Zutphen een geweldige plaats is om te wonen, voor iedereen, nu en in de toekomst!